Idag var det dags för inlämning av tavlorna till Vårsalongen i Oskarshamn. Det ser ut att bli en väldigt trevlig utställning med en bred blandning av verk. Konstföreningen har lämnat det upp till var och en att välja sin egen teknik och sina egna objekt.

Var riktigt kul att se mina tavlor bredvid varandra och med bra ljus, och jag står nog fast vid att jag nu tagit ytterligare ett litet steg framåt. Har ett par verk till på gång i samma serie, men har inte helt låst färgsättningen än.

Förstod jag det hela rätt så hade urvalsprocessen gått till så att våra bilder anonymiserats och skickats till en jury i Kalmar. Intressant strategi om juryn inte har haft detaljkunskap i den lokala konstscenen, det har förmodligen öppnat upp för lite fler oetablerade konstnärer och ambitiösa amatörer.

Vernissagen är kl 12:00 på lördag, 25/3, 2017. Skall se till att ta lite bilder och lägga upp här kommande dagar.